Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η Ελλάδα εδώ κι΄εκεί.


Τα γεγονότα που σημειώθηκαν πριν λίγες μέρες στην αίθουσα της Βουλής μεταφέρουν τον πολιτικό χώρο της Ελλάδας σε συνεδριάσεις που θυμίζουν κοινοβούλια του τρίτου κόσμου. Πρωταγωνιστές και αυτή τη φορά τα ελεεινά υποκείμενα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Και αυτή τη φορά όχι μόνο οι εκλεγμένοι βουλευτές αλλά και οι μετακλητοί υπάλληλοι που εργάζονται στα γραφεία της οργάνωσης στην Βουλή.
Η ντροπή της ελληνικής Βουλής
Είναι πλέον κατανοητό σε κάθε Έλληνα ότι τα υποκείμενα αυτά δεν διαθέτουν τίποτε άλλο από δηλητηριώδες μίσος. Μίσος για τον καθ΄έναν που δεν συμφωνεί μαζί τους. Μίσος για όποιον δεν είναι δικός τους, Μίσος για όποιον τους αμφισβητεί.
Τραγικό λάθος της κυβέρνησης να φέρει στη βουλή τους υπόδικους αυτής της οργάνωσης προκειμένου να συζητηθεί η βουλευτική τους ασυλία. Ο Μιχαλολιάκος και οι αλήτες που έχει γύρω του βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν να ξεχυθεί ελεύθερα έξω όλη η βρωμιά που κρύβουν οι οχετοί που έχουν μέσα τους. Εικόνες ντροπής για όλο τον κόσμο.

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης έτσι όπως μας τον έδωσαν οι Σαμαράς και Βενιζέλος, κάθε άλλο παρά ανασχηματισμός ήταν. Έχει τύχει να παρακολουθήσω σχεδόν πολλούς ανασχηματισμούς που έχουν γίνει τελευταία και ομολογώ ότι τούτος εδώ θα πρέπει να διεκδικήσει το αριστείον της πρωτοτυπίας. Στ΄ αλήθεια γιατί έγινε αυτός ο ανασχηματισμός; Συνήθως ένας ανασχηματισμός γίνεται προκειμένου κάποιοι να προσφέρουν περισσότερο έργο από αυτό που  προσφέρουν αυτοί που είναι στην κυβέρνηση. Όμως τούτος ο ανασχηματισμός δεν έχει τέτοια
στοιχεία.
Υπουργείο Υγείας. Έφυγε ο Άδωνις Γεωργιάδης ....
Έφυγε από το υπουργείο Υγείας ο γνωστός Αδωνις αφήνοντας πίσω του ένα μηδενικό έργο. Αναλαμβάνει
...ήρθε ο Μάκης Βορίδης. Και λοιπόν;
ο Μάκης Βορίδης τελείως άσχετος με θέματα υγείας.  Από το καυτό Υπουργείο Δημόσιας Τάξης απομακρύνθηκε ο Δένδιας, ο οποίος είχε κάνει κάποιο έργο και
Ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας θα αναμετρηθεί με την τρομοκρατία
αναλαμβάνει ο Κικίλιας, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει υπουργική ιδέα αλλά είναι και νέος στον πολιτικό χώρο με μια θητεία μόλις δύο χρόνων.
Και το κερασάκι στην τούρτα ο Γιακουμάτος, ενώ βρισκόταν στα αζήτητα ονομάζεται υφυπουργός Ανάπτυξης. Ο οποίος Γιακουμάτος είναι γνωστός για την φτηνή μαγκιά του σαν εμφανίζεται στην τηλεόραση και γνωστός για το μηδενικό έργο του από όποια θέση έχει περάσει. Χτες μάλιστα και πριν καθίσει στην καρέκλα του δήλωσε με ύφος Ναπολέοντος ότι θα μειώσει τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης ακόμα και των....μπεϊμπιλίνο. Θαυμάστε υφυπουργό Ανάπτυξης.
Στον Γκίκα Χαρδούβελη το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.
Δεν μπορώ να αναφερθώ στον νέο υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γκίκα Χαρδούβελη καθ΄ότι για πρώτη φορά εμφανίζεται στον πολιτικό χώρο και στη θέση του υπουργού ενός Υπουργείου από το οποίο εξαρτάται η τύχη και η ζωή της Ελλάδας. Καθηγητής Πανεπιστημίου και τεχνοκράτης, συγκρατημένος, λιγομίλητος και σοβαρός. Όλα δείχνουν ότι είναι το μόνο σοβαρό στοιχείο του ανασχηματισμού αφού όλα τα άλλα μας μεταφέρουν σε φαιδρές καταστάσεις.
Για το καλό της Ελλάδας μας ας κάνουμε το σταυρό μας.

Κι΄ενώ έχουν περάσει αρκετές μέρες από τις δημοτικές και τις ευροεκλογές, στη ΔΗΜΑΡ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες συνεχίζουν ακόμη να ψάχνουν να βρούν τι έφταιξε και καταποντίστηκαν.  Όμως ψάχνουν σε λάθος δρόμο αφού τόσο
Ένας από τους χαμένους, ο Φώτης Κουβέλης 
ο Φώτης Κουβέλης όσο και ο Πάνος Καμένος
 δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει γίνει. Το τραγικό λάθος του προέδρου της ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ήταν η αιτία να ακολουθήσουν πάρα πολλά και να μεταφερθούν στα εσωτερικά του κόμματος με αποτέλεσμα όλα πλέον να είναι εκτός ελέγχου.
Και ο έτερος από τους χαμένους, Πάνος Καμένος
Για τον Πάνο Καμένο σαν αιτία του καταποντισμού είναι τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κόμματα, που του έχουν κηρύξει πόλεμο και τον κυνηγούν. Του λείπει η ικανότητα να δει και λίγο τον εαυτό του και το καλάμι που έχει καβαλήσει και συμπεριφέρεται σαν ένας νέος Μέγας Ναπολέων. Θα πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι οι Έλληνες πλέον δεν αρκούνται στα θεάματα. Θέλουν και άρτον.



2 σχόλια:

  1. Ντροπή ντροπή ντροπή!!!!
    Τίποτα άλλο δεν μπορώ να νιώσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν μου επιτρέπεται αυτή η έκφραση, δεν είναι φυσικά δική μου, τη διάβασα σήμερα κάπου και συμφωνώ απολυτα. "Πόση ξεφτίλα μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;"
    Τα γεγονότα στη Βουλή με τους Χρυσαυγίτες τα παρακολούθησα και τρόμαξα. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή, φώναζαν.Εγκληματίες με όλη τη σημασία της λέξεως. Η άλλη ντροπή,τα χτεσινά γεγονότα που κάνουν τον γύρω του κόσμου, τα ΜΑΤ να κτυπούν τις καϋμένες τις καθαρίστριες, οι περισσότερες των οποίων έχουν τα διπλά χρόνια από τους τσαμπουκάδες κρανοφόρους.
    Για τον Γιακουμάτο που από γυναικολόγος έγινε υφυπουργός ανάπτυξης τι να πω; Καλά κέρδη!Υπάρχουν τόσα νέα παιδιά που σπούδασαν πολιτικές επιστήμες και είναι άνεργοι κι΄αυτός κερδίζει απ΄όλες τις μεριές. Δυστυχώς οι άνθρωποι του μόχθου απαξιώνονται και καταξιώνονται τα λαμόγια και τα νούμερα στη χώρα μας.
    Καλή σου μέρα και νάσαι πάντα καλά.
    Ρισσιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή