Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Το σκάνδαλο "Μπαλτάκος"


Η πέτρα του σκανδάλου.Ο πρώην Γ.Γ της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος
Βόμβα μεγατόνων η αποκάλυψη του βίντεο της συνομιλίας του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασσιδιάρη.
Ιδού αυτός που ονειρεύεται να κυβερνήσει την Ελλάδα
Βασικά η ενέργεια του Κασσιδιάρη να μαγνητοσκοπήσει την συνομιλία αυτή χωρίς να ενημερώσει τον Μπαλτάκο αποτελεί ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε αυταπαγγέλτως η Δικαιοσύνη να επέμβει.
Όλα αυτά όχι μόνο δεν έφεραν κάποιους προβληματισμούς στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής αλλά αντίθετα η οργάνωση αυτή έγινε ακόμη πιο επιθετική και πιο προκλητική αφού ο Κασσιδιάρης ζήτησε σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής κατά του
Μεγάλες οι ευθύνες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά 
πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου  Αθανασίου και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια για κατάχρηση εξουσίας.  Και τούτο διότι στο παράνομο βίντεο ακούγεται ο Μπαλτάκος να ενημερώνει τον Κασσιδιάρη πως από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό γνωρίζει ότι οι δύο Υπουργοί επενέβησαν στο έργο της Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα στην Εισαγγελέα του Αρείου
Ευτέρπη Κουτζουμάνη, εισαγγελέας Αρείου Πάγου
Πάγου κ. Κουτζουμάνη, υποχρεώνοντάς την να ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλία ς των πέντε βουλευτών της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Πολύ σωστά ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα
Το πρώτο Θέμα θα πει
Νίκος Ανδρουλάκης, Γ.Γ. της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
“Ο πρωθυπουργός έχει πολιτική ευθύνη για την ύπαρξη του Μπαλτάκου στο περιβάλλον του.
Η πολιτική συμπεριφορά του Παναγιώτη Μπαλτάκου είναι αχαρακτήριστη. Η παρουσία του στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο λάθος του Αντώνη Σαμαρά.
Γνωστός ο Μπαλτάκος για την πολιτική του θέση ενάντια στον κομμουνισμό, όταν είχε δηλώσει “...είμαι αντικομμουνιστής από γεννισιμιού μου. Πρόσφατα το διατυμπάνισε για άλλη μια φορά στη συνέντευξη που έδωσε στο RealFM και στον Νίκο Χατζηνικολάου, φωνάζοντας ”...ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής. Έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω”
Φυσικά δικαίωμα αναφαίρετο στον Μπαλτάκο η πολιτική του τοποθέτηση όπως είναι δικαίωμα και κάποιων άλλων να είναι κομμουνιστές. Κάτι που θα έπρεπε να το σέβεται ο Μπαλτάκος από τις πολιτικές θέσεις που κατά καιρούς έχει βρεθεί. Όμως ο Μπαλτάκος δεν είναι μόνο αντικομμουνιστής. Είναι και ανιστόριτος. Γιατί αγνοεί ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τους κομμουνιστές οι οποίοι ουδέποτε κυβέρνησαν την χώρα αλλά από το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Η παρουσία του στη θέση του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης αφού ήσαν γνωστές οι ιδεολογικές του προτιμήσεις και πολιτικές του απόψεις αποτελεί ένα μεγάλο σφάλμα για τον Αντώνη Σαμαρά. Ένα σφάλμα που για μια ακόμη φορά θα πληρώσει αυτός που δεν φταίει. Ο ελληνικός λαός.

2 σχόλια:

  1. Πέρασα για μια καλησπέρα!
    Ουδέν σχόλιον για αυτά που συμβαίνουν γιατί πως να τα αναλύσεις εδώ, λίγο δύσκολο!
    Θα σταθώ στην τελευταία σου φράση Ένα σφάλμα που για μια ακόμη φορά θα πληρώσει αυτός που δεν φταίει. Ο ελληνικός λαός.
    Πότε θα ξυπνήσει ο ελληνικός λαός είναι το θέμα..!!

    Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη σειρά μου, αγαπητή μου Κατερίνα, θα σταθώ κι΄εγώ στην τελευταία σου φράση. Πότε θα ξυπνήσει ο ελληνικός λαος; Βλέπω και θα το ξέρεις κι΄εσύ, να ξυπνάνε οι Βενεζουελάνοι, οι Ουκρανοί, οι Βραζιλιάνοι, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και μόνο οι Έλληνες να απολαμβάνοιυνε το φραπεδάκι τους. Άξιοι του μυαλού μας και όχι της τύχης μας.
    Καλή σου μέρα καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή