Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή υπό διάλυση.


Όλα δείχνουν ότι αυτή η εγκληματική οργάνωση οδεύει προς το τέλος της. 

Αυτοί είναι. Καμαρώστε τους.
Η αχαρακτήριστη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής απασχολεί σε καθημερινή βάση όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι κύριοι, που η απαλπισία και η κουτή σκέψη των Ελλήνων τους έριξε μέσα στη Βουλή, έχουν αμολυθεί σε έναν αγώνα ύβρεων κατά πάντων. Σημάδια της απελπισίας στην οποία βρίσκονται μετά  από τις εξελήξεις γύρω από την προανάκριση για την εγκληματική οργάνωσή τους και την οπωσδήποτε πιθανή διάλυσή τους.
Στάθης Μπούκουρας. Αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή για να σώσει το τομάρι του..
Δύο από τους βουλευτές αυτής της Χρυσής Αυγής, οι Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος αποχώρησαν από την  οργάνω ση του Μιχαλολιάκου και έχουν αποδυθεί, σε μια προσπάθεια να γλυτώσουν το τομάρι τους,  να αποδείξουν ότι εξαπατήθηκαν και από λάθος υπολογισμούς βρέθηκαν μπλεγμένοι σ΄αυτή την οργάνωση.Αυτά είναι τα παλληκάρια της Χρυσής Αυγής. 
Ηλίας Κασσιδιάρης. Απειλεί τους πάντες.
Παράλληλα οι Ηλίας Κασσιδιάρης και Μιχάλης Αρβανίτης, από τα ηγετικά στελέχη αυτής της οργάνωσης καταφέρονται με αισχρές ύβρεις και ανήκουστες φράσεις κατά όλων των θεσμών της χώρας.
Μιχάλης Αρβανίτης. Πρωτοπαλλήκαρο.
Η δημοκρατική κοινωνία σ ολόκληρο τον κόσμο εκφράζει σήμερα την αποφασιστικότητά της να προστατεύσει τον πολιτισμό από τη βαρβαρότητα και οι νοσταλγοί του ναζισμού  θα βρουν κλειστό το δρόμο για την αναβίωση των σκοτεινών πλευρών της σύγχρονης ιστορίας.
«Η μάχη κατά του φασισμού και του ρατσισμού είναι διαρκής και μας αφορά όλους, αν δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε ολοκαυτώματα» είπε ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε ομιλία του για την ημέρα του ρατσισμού. Και αυτό είναι ένα γεγονός. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να φορτώσουν την Ελλάδα με νέα ολοκαυτώματα. Και τούτο είναι ένα γεγονός αφού όλοι τους, σύμφωνα με ντοκουμέντα που παρουσιάζουν όλα τα τηλεοπτικά δύκτια της χώρας, ασχολούνται με την γνώση και εκπαίδευση των όπλων. Και σ΄αυτό το εγκληματικό παιγνίδι τους έχουν εξαπολύσει μια επικίνδυνη εκστρατεία για την στρατολόγηση ανηλίκων. Είναι πολλές οι εικόνες που βλέπουμε αυτών των εγκληματιών να εκπαιδεύουν ανήλικα παιδιά με σκοπό να τα εξαπολύσουν στα σχολεία για να στρατολογήσουν και άλλα παιδιά. Ένα έγκλημα για το οποίο η Πολιτεία έχει υποχρέωση να επέμβει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.
Με την άδεια "κάποιου" λέρωσαν τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Νέα Υόρκη
Το εγκληματικό παιγνίδι με την Χρυσή Αυγή, μ΄αυτή την οργάνωση που μόνο κακό μπορεί να συσσωρεύσει πάνω στην πατρίδα μας, πρέπει να τελειώσει. Και μάλιστα να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη πολλά και αδιάψευστα. Στοιχεία που και οι ίδιοι αυτοί οι αχρείοι κάθε μέρα προσπαθούν να τα ενισχύουν με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους. Δεν απομένει παρά να βρεθούν στις αίθουσες των Δικαστηρίων όλοι αυτοί οι εγκληματίες και από εκεί να πάρουν το δρόμο προς τις φυλακές. Ο λαός της Ελλάδας περιμένει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου