Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η Τρόϊκα και το ελληνικό λάδι.

Οι αφέντες της Τρόϊκας
Η Τρόϊκα, που κατά διαστήματα εδώ και χρόνια επισκέπτεται την Ελλάδα είναι, στην ουσία, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και των δανειστών της πατρίδας μας, που σκοπός τους είναι να φροντίζουν ώστε να μην σπαταλώνται άδικα τα χρήματα των δανείων αλλά και να είναι εξασφαλισμένη η επιστροφή τους κάποια μέρα, κάποιο χρόνο, κάποιο αιώνα. Διότι αυτά τα ποσά που έχει δανειστεί η Ελλάδα δεν πρόκειται να τα ξεχρεώσει ποτέ. Μια ζωή ο Έλληνας θα εργάζεται για να πληρώνει τους τόκους των δανείων.
Δυστυχώς οι άνθρωποι της Τρόϊκας, ο Πωλ Τόμσεν και η παρέα του,  δείχνουν να έχουν παρεξηγήσει τον σκοπό της παρουσίας τους στην πατρίδα μας και έξω από τις βασικές υποχρεώσεις τους και τα δικαιώματά τους  έχουν φτάσει στο σημείο να είναι οι αφεντάδες του τόπου και να ρυθμίζουν ακόμη και τη ζωή των κατοίκων.
Ο Πωλ  Τόμσεν
Μάλλον έτσι ορίζουν αυτοί για τους οποίους εργάζονται.
Είναι φανερό και το αντιλαμβάνεται ο καθ΄ένας που μπορεί να δει λίγο πιο μακρυά, ότι αυτοί οι κύριοι οι ονομαζόμενοι τροϊκανοί παίζουν το αισχρό παιγνίδι του κεφαλαίου πάνω στη ζωή των Ελλήνων. Και αφού κατάφεραν να εξαθλιώσουν τον λαό της  χώρας με τις εγκληματικές περικοπές των εσόδων του και αφού με τον τρόπο αυτό του αφαίρεσαν κάθε δύναμη για αντίσταση τώρα γνωρίζουν ότι μπορούν να παίζουν με όλη τους την άνεση  κάθε παιγνίδι πάνω του.
Πρόσφατα λοιπόν απαίτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να θεσπίσει νόμο ώστε να νοθεύεται το ελληνικό ελαιόλαδο με άλλα παράγωγα, σπορέλαια κλπ. Πολλοί είναι οι λόγοι αυτής της απαίτησης. Πρώτον και κύριον το ελληνικό ελαιόλαδο είναι το μοναδικό στον κόσμο κι΄έτσι αποτελεί εμπόδιο στον πλουτισμό άλλων χωρών. Η αναγραφή στην συσκευασία, αγνό παρθένο ελαιόλαδο γκρεμίζει όλα τα εμπορικά κάστρα. Νοθεύοντας λοιπόν νομίμως το ελληνικό ελαιόλαδο θα μπορέσουν οι άλλες παραγωγοί χώρες να διακινήσουν άνετα τα δικά τους κατώτερης ποιότητας ελαιόλαδα, Μετά είναι οι παραγωγοί του σπορέλαιου και άλλων παρομοίων προϊόντων, οι οποίοι πρέπει να διακινήσουν το εμπόρευμά τους και η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένα μεγάλο θύμα και ένας κύριος αγοραστής.
Από όλο αυτό το παιγνίδι το κεφάλαιο θα έχει μεγάλα κέρδη. Και αυτό είναι που ενδιαφέρει τα αφεντικά της Τρόϊκας. Να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Για τους Έλληνες και για τον κάθε λαό πολύ λίγο τους ενδιαφέρει.
Σχετικά με την υπόθεση αυτή από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης εκδόθηκε μια ανακοίνωση η οποία λέει. “Δεν αποτελεί πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει την πρόσμιξη ελαιολάδου με χαμηλώτερης ποιότητας έλαια.”

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
Βέβαια δεν αρκεί η πρόθεση του Υπουργείου. Εκείνο που μετράει είναι αν ο κ. Κωστής Χατζηδάκης θα μπορέσει να κάμει πράξη την πρόθεσή του αυτή. Το ελληνικό ελαιόλαδο πρέπει να παραμείνει αυτό που γράφει η συσκευασία του αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Ένα δικό μας προϊόν που καμμιά Τρόϊκα δεν έχει το δικαίωμα να μας το αλλοιώσει. 

2 σχόλια:

  1. Οτι καλό έχουμε σε αυτή τη χώρα θέλουν να το τελειώσουν Ντένη μου!
    Θέλουν να μας εξαφανίσουν!
    Εμείς πότε θα το καταλάβουμε να ξυπνήσουμε απορώ!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή έίναι και η δική μου απορία αγαπητή μου Έλενα. Πότε επιτέλους
    ο λαός αυτός θα ξυπνήσει; Ξύπνησαν στην Τουρκία, στην Βενεζουέλα, στην Ισπανία. Στην Ελλάδα τίποτα.
    Την αγάπη μου καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή