Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Διώξε τα χρήματά σου στην Ελβετία ! ! !




Καπερνάρος, Κικίλιας, Ρεπούση. Εξαγωγείς χρημάτων
Τρεις ακόμη βουλευτές έχουν τεθεί κάτω από τη διαδικασία του ελέγχου από τον ΣΔΟΕ για εξαγωγή χρημάτων στο εξωτερικό. Βέβαια το φαινόμενο δεν είναι κάτι καινούργιο αφού και πολλοί άλλοι κατά καιρούς έχουν τεθεί κατω από την ίδια διαδικασία. Δεν έχει σημασία που ο λαός ποτέ δεν μαθαίνει την εξέληξη αυτών των υποθέσεων. Όλα είναι μέσα στο παιγνίδι. Και μάλλον κάτι παρόμοιο θα έχουμε και αυτή τη φορά με τους κ.κ. Βασίλη Καπερνάρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ, Βασίλη Κικίλια της Ν.Δ. και την πασίγνωστη και μη εξαιρετέα κ. Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜ.ΑΡ.
Ο Βασίλης Καπερνάρος\
Από καιρό το όνομα του κ. Καπερνάρου φυγουράρει στα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για οικονομικά σκάνδαλα. Πολλά λέγονται, πολλά γίνονται και πολλά ψυθιρίζονται αλλά ακόμη...το αυγό δεν άνοιξε.
Ο Βασίλης Κικίλιας
Για τον κ. Κικίλια δεν έχει ακουστεί τίποτα και μάλλον είναι η πρώτη φορά που το όνομά του εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες.
Η Μαρία Ρεπούση. Πίσω της ο...συνωστισμός στη Σμύρνη
Και μας μένει η κ. Ρεπούση. Η Μαρία μας. Η καθηγήτρια του πανεπιστημίου που έφτασε στο σημείο να αλλάξει την ελληνική ιστορία των νεωτέρων χρόνων
ονομάζοντας...συνοστισμό τη σφαγή της Σμύρνης τον Σεπτέμβρη του 1922. Η αγαπητή μας Μαρία Ρεπούση που πριν λίγο καιρό έβαλε χέρι και στη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και των θρησκευτικών από τα σχολεία. 
Εμφάνιση της Ρεπούση στην Βουλή
Βέβαια οι δικαιολογίες που προβάλουν οι εν λόγω ελεγχόμενοι είναι γελίοι. Ο κ. Καπερνάρος λέει ότι τα χρήματα αυτά έστειλε στην Ελβετία τον Φεβρουάριο του 2009 και τον Μάρτιο του ιδίου έτους, δηλαδή μετά από ένα μήνα τα έφερε και πάλι πίσω στην Ελλάδα και αγόρασε ένα σπίτι. Δηλαδή ο κύριος αυτός θέλει να μας πείσει ότι έστειλε τα χρήματά του στην Ελβετία για να κάμουν....ένα μήνα διακοπές στις Άλπεις.
Η Μαρία μας, η κ. Ρεπούση λέει ότι τα έστειλε για να πληρωθούν κάποιες σπουδές και κάποια προβλήματα υγείας συγγενών της. Οι πάντες γνωρίζουν ότι οι πληρωμές αυτές μπορεί να γίνουν και από την Ελλάδα χωρίς να χρειαστεί τα χρήματα αυτά να πάνε ταξιδάκι στην Ελβετία.
Είναι λυπηρό οι άνθρωποι αυτοί που ο ελληνικός λαός τους έστειλε στην Βουλή για να τον κυβερνήσουν, είναι λυπηρό να τον εξαπατούν, να τον γελοιοποιούν και να τον εξευτελίζουν τόσο ξεδιάντροπα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η Ελληνική Πολιτεία θα φανεί αυστηρή σε αυτούς αν αποδειχτεί ότι είναι ένοχοι.


2 σχόλια:

  1. Και η κυρία "συνωστισμού" κι αυτή στα
    κόλπα.Σαν δεν ντρέπονται όλοι τους!
    Μη φοβάσαι Ντένη μου θα τα μπαλώσουν
    πάλι, έχουν εμπειρία σ αυτά.
    Καλή σου μέρα, καλό Σ/K
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπορουσε καλή μου Ρισσιάνα αυτό το ελεεινό υποκείμενο, η Ρεπούση να αποτελέσει εξαίρεση.
    Φυσικά και το ξέρω ότι για μια ακόμη φορά θα σκεπαστούν και αυτά αφού όλοι τους είναι παληάνθρωποι.
    Την αγάπη μου καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή