Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Και πάλι σκάνδαλα ! ! !


Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί.

Με τον τίτλο «η Σκανταλιάρα» είχα γράψει πριν λίγο καιρό το όργιο των σκανδάλων που σε καθημερινή βάση ξεφυτρώνουν στην πατρίδα μας. Έγραφα πως με την ανατολή του ηλίου στην Ελλάδα θα ανατείλει και μια σειρά σκανδάλων που εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας. Έγραφα και έλπιζα πως κάποια στιγμή το κακό αυτό θα εξαφανιζόταν και θα μπορούσαμε πλέον να σηκώσουμε λίγο το κεφάλι μας από το βάρος της ντροπής. Γελάστηκα. Διότι μου ξέφυγε η βάση της γέννησης του σκανδάλου. Γελάστηκα διότι δεν υπολόγισα ότι το σκάνδαλο έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Και φυσικά είναι αδύνατο να εξαφανιστεί από την μάνα που το γέννησε. Έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί με την ανατολή του ηλίου ανατέλει και ένα σκάνδαλο. Καμμιά φορά ανατέλει και ομάδα σκανδάλων.
Και σήμα είχαν και σε ξένη γλώσσα έγραφαν οι ψευτοπυροσβέστες.
Για παράδειγμα η τελευταία αποκάλυψη μέσα σε μια μέρα των Μ.Κ.Ο, της ΕΣΕΠΑ, και του λαθρεμπορίου πετρελαίου από την ΕΤΕΚΑ του Γιώργου Σπανού.
Σχετικά με τους  Μη Κυβερνητικούς  Οργανισμούς, ο κ. Δένδιας, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε ότι είναι πάνω από 1400 αυτοί οι οργανισμοί, αλλά εύχεται ότι οι περισσότεροι θα πρέπει να εργάζονται τίμια. Το εύχομαι κι΄εγώ  αλλά δεν το πιστεύω. Οι δυό πρώτοι που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας μας κάνουν να αμφιβάλουμε όλοι.
Τις νάρκες απ΄όλο τον κόσμο θα έβγαζε ο Τζεβελέκος
Ο πρώτος είχε σαν αντικείμενο της ύπαρξής του την αποναρκοθέτηση των περιοχών Γράμμου και Βίτσι αλλά και των Σκοπίων, του Αφγανιστάν και της Συρίας. Ναι. Καλά διαβάζετε. Και σ΄αυτές τις περιοχές ακόμη θα πήγαιναν να καθαρίσουν νάρκες. Επικίνδυνες δουλιές. Γι΄αυτό και ο πρόεδρος του, δημοσιογράφος  κ. Κώστας Τζεβελέκος προτίμησε να εισπράξει από το ελληνικό δημόσιο εννέα εκατομμύρια ευρώ και να τα μετατρέψει σε πολυκατοικία, βίλα στην Ρόδο μεγάλων προδιαγραφών, βίλα στην Κύπρο και ζωή χαρισάμενη.
Ο έτερος των οργανισμών με την ονομασία ΕΣΕΠΑ
( Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών)
Είχε σαν αντικείμενο της ύπαρξής του την κατάσβεση πυρκαϊών και την αναδάσωση. Φυσικά σε καμμιά φωτιά δεν παρουσιάστηκε και καμμιά αναδάσωση δεν έκαμε.Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ όμως τα εισέπραξε.
2002. Παπανδρέου, Ρόντος, Τζεβελέκος χτίζουν τους ΜΚΟ
Να πούμε ακόμη ότι το φρούτο αυτό των ΜΚΟ ξεφύτρωσε στα χρόνια της δόξας του Γιωργάκη Παπανδρέου, του κυρίου λεφτά υπάρχουν από τη θέση του ΥΠΕΞ τότε με συνεργασία ενός κυρίου Αλεξ Ρόντου για τον οποίο σύντομα, αν όλα λειτουργήσουν, θα αναστενάξει όλη η Ελλάδα.
Δεν θέλω να πω τώρα πιο πολλά. Μόνο μια ερώτηση και απορία μαζί, προς τους υπευθύνους της Ελλάδας. Γιατί μια δουλιά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως είναι η αποναρκοθέτηση να την αναλαμβάνει ένας άσχετος και να καρπώνεται τα λεφτά του ελληνικού λαού; Το ίδιο και με την ΕΣΕΠΑ η οποία υποτίθεται θα αναλάμβανε μια εργασία του υπουργείου Γεωργίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Και για να συλλάβετε το μέγεθος της απάτης που είχε στηθεί με αυτούς τους ΜΚΟ και πίσω από τους οποίους ήταν ο κ. Άλεξ Ρόντος φτάνει να σας αναφέρω ότι υπήρχαν οργανισμοί για την διάδοση της ελληνικής ντομάτας στη Βενεζουέλα, "Εταιρεία Μελέτης Αριστερής Νεολαίας",  "Σπείρα-Σπείρα" του Σταμάτη Κραουνάκη "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πολλοί άλλοι.

Το θέμα είναι φοβερό και θα ταλαιπωρήσει την Ελλάδα για καιρό. Κι΄εμείς από εδώ θα τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου