Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Πονοκέφαλος ή κεφαλόπονος;


Αυτό το μεγάλο και δύσκολο σε απάντηση ερώτημα τέθηκε στους επιστημονικούς κύκλους παγκοσμίως.  Απλά ερωτήθηκαν αν πονοκέφαλος και κεφαλόπονος είναι το ίδιο πράγμα. Αν ναι, δικαιολογήστε το αν όχι πάλι θα πρέπει να το δικαιολογήσετε.
Να σας πω ότι μέχρι στιγμής, παρ΄όλες τις προσπάθειες και μελέτες που έχουν γίνει από διακεκριμένους επιστήμονες καμμιά απάντηση  δεν έχει δοθεί. Μόνο τούτη η στήλη κατάφερε να δώσει την πλέον αποδεδειγμένα επιστημονικά, σωστή απάντηση και την οποία θα σας παρουσιάσω στο τέλος όλων αυτών που θέλω να σας πω. Λίγη υπομονή. Πάμε πάρα κάτω.
Ώχου του, ώχου του, ώχου του.
Επιστημονική εξήγηση προσπαθούν να δώσουν οι επιστήμονες και σε ένα ακόμη θέμα που έχει προκύψει τελευταία και το οποίο θεωρείται ανεξήγητο. Στην σεξουαλική δραστηριότητα των ηγετών πολλών χωρών. Βέβαια κάποιες υπόνοιες υπήρχαν από το πολύ παλαιό παρελθόν. Που βρίσκουν το χρόνο; Τελευταία όμως το πρόβλημα πάει να εξελιχθεί σε επιδημία.
Ο εραστής με το σκούτερ
Και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μείνει απ΄έξω ο Γάλλος πρόεδρος Ολλάντ. Ο οποίος έχει αναστατώσει τον κόσμο με το νέο του σεξ απόκτημα, την ηθοποιό Ζολί Καγιέ.
Το κορμί μου ανήκει στον λαό της Γαλλίας
Σύμφωνα με ανατομικές μελέτες πάνω στο σώμα της εν λόγω ηθοποιού, κάποια εξήγηση φαίνεται να δίνεται. Όμως δεν φαίνεται να υπάρχει εξήγηση στην βλακεία που χαρακτηρίζει ηγέτες, κυβερνήτες, προέδρους, πρωθυπουργούς που έχουν σαν μικρό τους όνομα το Γιώργος. Περίεργο ! ! Και βεβαίως δεν θέλουμε να πούμε για τον πρόεδρο των δύο τετραετιών που πέρασε από τούτη τη χώρα και η ιστορία επιεικώς τον χαρακτήρισε ηλίθιο.
Έχει κανείς σας αντίρρηση για μένα; 
Ούτε και φυσικά για τον Γιωργάκη της Ελλάδας. Απλά αυτοί δεν είχαν τίποτε άλλο να προσφέρουν. Φυσικά όλα αυτά τα συμπτώματα περνούν με κάποιο εγκεφαλικό χάπι. 
Και τώρα στην επιστημονική απάντηση του πονοκέφαλου και κεφαλόπονου.
Λοιπόν. Γνωστόν και επιστημονικά αποδεκτόν ότι ο πονοκέφαλος είναι μια φυσική κατάσταση, η οποία καταπολεμάται με ηρεμιστικά. Ο κεφαλόπονος όμως είναι μια πολιτική κατάσταση του εγκεφάλου και δεν καταπολεμάται με τίποτα.
Κακομαθημένε. Θα σου κόψω κι΄άλλο τη σύνταξή σου να μην μπορείς να ψωνίζεις τις Κυριακές.
Και πως να καταπολεμηθεί ο κεφαλόπονος όταν  έχεις τον Στουρνάρα για χρόνια στην πλάτη σου, να σου ροκανίζει τη σύνταξη και το μισθό σου και να μην μπορείς να του δώσεις μια κλωτσιά;
Θα σας χορτάσω ασπιρίνες.
Πως να αποφύγεις κεφαλόπονο, όταν έχεις τον Άδωνη να θριαμβεύει ότι θα φτιάξει το Σύστημα Υγείας κι΄εσύ να μην έχεις μια ασπιρίνη.
Αμ΄ τούτον τον κεφαλόπονο πως να το γλυτώσεις; 
Μήπως ξέρει κανείς σας να μου πει τι είναι το μνημόνιο;
Να έχεις τον Τσίπρα σε εικοσιτετράωρη βάση να προσπαθεί να σε κάμει να καταλάβεις τι είναι το μνημόνιο, κάτι που και ο ίδιος δεν το ξέρει.
Μια πλαστή πινακίδα δίνει ζωή στη μπαταρία σας
Και μετά από όλα αυτά άντε να αποφύγεις τον κεφαλόπονο, που σου προξενεί ο Λιάπης όταν προσπαθεί να σε πείσει ότι η φόρτωση της μπαταρίας ενός πολυτελούς αυτοκινήτου γίνεται μόνο με πλαστές πινακίδες. Κι΄ακόμη να προσπαθεί να μας πείσει ότι το πολυτελέστατο καραβάκι του είναι φορτηγό και έχει αμπάρια για να κουβαλάει λαχανικά από τη Μαλαισία.
Αν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση παρακαλώ να μου το πείτε.


3 σχόλια:

  1. Αχ! φίλε Ντένη, Ο γάλλος Φρανσουά Ολάντ πιστέυει στην παροιμία, Αφού έχεις γάλα τι να την κάνεις την αγελάδα!


    ¨οσο για τον κεφαλόπονο αν αναγραμαματίσεις ένα γράμμα γίνεται κεφαλόποδο τα γνωστά χταπόδια,

    και τα δυο που γράφω είναι με χούιμορ αστείο και δεν θέλω να παρεξηγηθώ!

    νάσαι καλά φίλε
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμιά παρεξήγηση φίλε Γαβρίλη.Για ποιό λόγο άλλωστε; Στα σχόλια ο καθ΄ένας γράφει αυτά που πιστεύει, αυτά που μπορεί και αυτά που έχει.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα βλέπεις Λιάπη Στουρνάρα Τσίπρα και όλους τους φίλους τους σε πιάνει και κεφαλόπονος και πονοκέφαλος και θές να τους σπάσεις τα δικά τους τα κεφάλια Ντένη!
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή