Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μια μικρούλα σκανταλιάρα.



Μην σας παρασύρει ο τίτλος, φίλοι μου αναγνώστες και περιμένετε να γνωρίσετε καμμιά μικρούλα σκανταλιάρα και να απολαύσετε τα σκάνδαλά της και να ζήσετε μαζί της Σόδομα και Γόμορα. Όχι φίλοι μου. Δεν πρόκειται για καμμιά μικρούλα. Για την πατρίδα μας πρόκειται. Για την Ελλάδα μας. 
Και μη μου πείτε ότι δεν της ταιριάζει ο τίτλος. Κάθε μέρα και κάποια σκάνδαλα θα ξεπροβάλουν για να μας πουν.
-Καλημέρα σας. Εδώ είμαστε.
Κι΄από που να αρχίσω φίλοι μου, αν και όλοι σας τα ξέρετε και τα ζήτε κάθε μέρα.
Ο Λιάπης και το...σαλέ του
Ο Μισέλ μας, Λιάπης το επώνυμο. Πριν προλάβει να ξεκουραστεί από το κουραστικό του ταξίδι στην Μαλαισία νάσου και μας πρόσφερε καινούργια σκάνδαλα. Το σαλέ του στο Μεγάλο Χωριό Ευρτανίας. Δεν φτάνει που έφαγε χρήμα άφθονο από τις επιδοτήσεις της Ε.Ε εξαπατούσε και την ΔΕΗ δηλώνοντας λιγότερα από τα μισά τετραγωνικά που ήταν το σαλέ του την ώρα που ο ταλαίπωρος Έλληνας πλήρωνε τα χαράτσια. Και μέσα σε όλα αυτά πήρε το πολυτελές αυτοκίνητό του, αυτή τη φορά με...γνήσιες πινακίδες και αφού φόρτωσε τις μπαταρίες του πήρε τον ανήφορο κατά Ρουμανία μεριά. Για ψυχική εκτόνωση πάει.
Ο υπουργός που δεν θυμόταν που έχει κρύψει τη λίστα
Και η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μάλλον θα βρεθεί ενώπιον ανακριτών για να πει τι έγιναν κάποια ονόματα συγγενών του που λείπουν από την λίστα και οι οποίοι έχουν αποκρύψει πάνω από έξη εκατομμύρια ευρώ. Να γιατί ο Γιωργάκης δεν θυμόταν που είχε βάλει το CD της λίστας. Καμμιά φορά και οι υπουργοί ξεχνούν.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Και πριν επικρατήσει λίγη ηρεμία στη δόλια την Ελλαδίτσα μας νάσου και ενεργοποιείται το ηφαίστειο ΤαυΤαυ. Που θα πει Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Που επίσης θα πει χρήμα να φάνε και οι κότες. Μόνο που δεν το φάγανε οι κότες αλλά κάποιοι επιτήδειοι. Χορός εκατομμυρίων ευρώ και εδώ λοιπόν με πρωτοκλασσάτα ονόματα της ελληνικής εμποροοικονομικής κοινωνίας να πρωταγωνιστούν. Κάποιοι πρόλαβαν και έφυγαν κατά μεριά Νότια Αμερική. Όχι για....ψυχική εκτόνωση αλλά μήπως και καταφέρουν και γλυτώσουν της φυλακής τα κάγκελα. Ένας άλλος βρέθηκε να παραθερίζει στις φυλακές της Τουρκίας.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Και ο μεγαλοαφέντης του ALFA CHANNEL TV περιμένει να δει τι θα αποφασίσουν γι΄αυτόν η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας.
Κι΄ενώ εκείνα τα θρυλικά υποβρύχια του Τσοχατζόπουλου συνεχίζουν να σαπίζουν στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά ο χορός των εκατομμυρίων στα εξοπλιστικά καλά κρατεί. Δυό ακόμη πρόσωπα οδηγήθηκαν στους ανακριτές αφού και αυτοί βούτηξαν το δαχτυλάκι τους στο μέλι της μίζας. Και δεν είναι μόνο αυτά. 
Σε εξέλιξη η μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ από κάποιες κυρίες που τους άρεσε να έχουν βίλες. Πίσω από τα κάγκελα ο διευθυντής του Νοσοκομείου παίδων Αγλαϊα Κυριακού ο οποίος πωλούσε τους διαγωνισμούς του Ιδρύματος. Και προχωράμε. Χώρα σκανταλιάρα είναι αυτή. Με αυτά μόνο θα μείνουμε;
Γερμενής, Ηλιόπουλος, Μπούκουρας. Από τα πρωτοπαλλήκαρα της εγκληματικής Αυγής.
Το ευχάριστο είναι ότι τρία ακόμη πρωτοπαλλήκαρα της Χρυσής Αυγής ενοικίασαν δωμάτια στις φυλακές. Οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα με βαρειές κατηγορίες. Όλα δείχνουν ότι η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου αργοσβύνει από το πολύ μίσος που έκρυβε μέσα της. Θα δούμε.


1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιεμαι πόσες φυλακές θα έπρεπε να ανοίξουν για να ξεβρωμίσει αυτή η χώρα η ταλαίπωρη σκανδαλιάρα!
    Την καλησπέρα μου Ντένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή