Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Απ΄όλα έχει ο μπαξές.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Πατριαρχείο πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ευρισκόμενη στην Τουρκία για λόγους υπηρεσιακούς. Τι άλλο πιο σωστό, πιο πολιτισμένο, πιο ανθρώπινο, πιο ευσεβές να βρεθεί στον Ιερό χώρο της Χριστιανοσύνης για ένα προσκύνημα και να δεχτεί τις ευχές του ηγέτη της Χριστιανικής Ορθοδοξίας. Μόνο που κάτι τέτοιες επισκέψεις και σε τέτοια πρόσωπα απαιτούν και την ανάλογη ενδυμασία. Κάτι που η κ. Υπουργός δεν το σκέφτηκε, δεν το πρόσεξε, ίσως και να μην το θέλησε. Έτσι η εμφάνισή της μπροστά στον Πατριάρχη κάθε άλλο παρά σεμνή θα πρέπει να χαρακτηρισθεί.
Η κ. Υπουργός προσκυνάει
Μ΄ένα τολμηρότατο ντεκολτέ η κ. Υπουργός στάθηκε μπρος στον Πατριάρχη. Έσκυψε ευλαβικά δίνοντας την ευκαιρία σε αποκαλύψεις του στήθους της.
Άγνωστος πως αντέδρασε ο Βαρθολομαίος και φυσικά άγνωστο πως έννοιωσε και πως αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή. Το βέβαιο είναι ότι το βράδυ θα έθεσε τον εαυτό του σε πολλές προσευχές και μετάνοιες. Θου Κύριε....

Θαυμάστε βουλευτή
Εν τω μεταξύ νέες τροπές έχει πάρει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ακόμη μια αναβολή δόθηκε στους τρεις κατηγορούμενους βουλευτές. Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλο για να απολογηθούν τον Γενάρη του 2014.
Θα πρέπει να ληφθεί υπ΄όψη ότι αυτές οι αναβολές πάρα πολλές φορές έχουν γίνει αφορμή για εκπνοής της δεκαοχτάμηνης κράτησης με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να αφήνονται ελεύθεροι.
Ο χιτλερίσκος
Αν και αυτή τη φορά καταφέρει η Δικαιοσύνη μας κάτι παρόμοιο και δούμε τους αρχιεγκληματίες Μιχαλολιάκο, Παπά, Μίχο  και υπόλοιπους ελεύθερους ανάμεσά μας τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Κοίτα τι πληρώνεις ελληνικέ λαέ. Ξέρετε που είναι οι βουλευτές; 
Άδεια η βουλή Βουλή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2014. Οι πατέρες του Έθνους, που ο ελληνικός λαός τους ακριβοπληρώνει κάθε μήνα δεν θεώρησαν απαραίτητη την παρουσία τους στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το οικονομικό μέλλον της πατρίδας μας. Εύλογα λοιπόν ο ταλαίπωρος Έλληνας φορολογούμενος αναρωτιέται.
...στο καφενείο της Βουλής και παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια σταγόνα φιλότιμο μέσα τους; Αναρωτήθηκαν ποτέ πόση ζημιά έχει στην δύστυχη Ελλάδα αυτή η εγκληματική αδιαφορία τους για τη θέση στην οποία τους επέλεξε ο ελληνικός λαός; Αν θέλουν να προσφέρουν κάτι ας ξεκουμπιστούν να πάνε από εκεί που ήλθαν. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν.

 
Η δεκατριάχρονη Σάρα. Θύμα της ΔΕΗ
Ο θάνατος της δεκατριάχρονη Σάρας από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού που είχε ανάψει στο σαλόνι του σπιτιού της για να ζεσταθεί, έκαμε το γύρο του κόσμου φορτώνοντας με μια μεγάλη ντροπή την Ελλάδα. Μια χώρα που τόσο άπονα αδιαφορεί για τα παιδιά της. Πάνω από 350 χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.
Ένα κεράκι και λίγα λουλούδια για τη Σάρα.
Δεν έχουν τρόπο να ζεσταθούν ακίνδυνα αυτές οι χιλιάδες των οικογενειών γιατί  δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γιατί θυσιάζουν το ηλεκτρικό προκειμένου να καταφέρουν να αγοράσουν κάτι λίγα για να φάνε. Τελικά αυτοί που καμαρώνουν ότι κυβερνάνε την χώρα μπορούν να κάμουν κάτι για τον λαό της; Υπάρχει έστω και ένας που να θελήσει να σκύψει με συμπόνια πάνω σ΄αυτό τον δυστυχισμένο λαό;


6 σχόλια:

  1. Αχ! μα τι σ' έπιασε φίλε Ντένη, πρέπει να υπολογίζουμε το "τερπνόν μετά του ωφελίμου" όπως ξέρεις το μάτι είναι αχόρταγο, και ότι ο καθένας ότι έχει δείχνει.

    Τώρα αφού οι ΑρχιΠαπάδες, απαγορευεται να εγγίξουν γυναίκα, διότι πως να το κάνουμε είναι αμαρτία, (μα από που γεννηθηκαν) ίσως να σκέφθηκε να τον σκανδαλλισει, αλλά για εμάς τους υπόλοιπους ε! άσε να δούμε κι εμείς κάτι!!!
    Μην είσαι τόσο Πουριτανός...

    Ασφαλώς αστειεύομαι, ¨ομως αν το πάμε σε βάθος όλες οι Θρησκείες είναι όπως λένε τα παππύτσια μου όταν κοιτάζω να δω αν είναι δερμάτινα Man made materials, δηλαδή πλαστικά, δηλαδή φτιαγμένες από τον άνθρωπο.

    Αν έλεγε ο Θεός να μην εγγίζουν γυναίκες οι μοναχοί, οι Αρχιπαππάδες θα τους έκανε ευνούχους κι όχι μόνο αλλά θα ξεκληριζόταν το ανθρώπινο γένος.

    Άσε που και οι γυναίκες θα επαναστατούσαν αφού θα τους στέρηζε την τρυφερότητα του αντίθετου φύλλου.
    Αχ! με πολλά Αχ! σε χαιρετώ

    Γαβριήλ
    υ.γ.
    ¨οσο για την Χρυσή Αυγή φταίνε οι κλέφες διοικούντες για την άνοδό της. για κάθε δικτατορία για κάθε φασιστικό καθεστώς προυπάρχει ρεμούλα, κλεψια κι ασυδοσία.

    Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα μοιάζει με αυτήν του 1898 τότε που η δυνάμεις επέβαλαν στην Ελλάδα την υποχρέωση να καταβάλει σε αυτούς όλους τους φόρους που εισέπρατε από τα μονοπώλεια Στο αλάτι, στο πετρέλαιο, στα σπίρτα, στο λιμάνι του Πειραιώς κλπ.

    Νομίζω ότι θα πρέπι να θυμάσε όπως κι εγώ τα προπολεμικά κυτία σπίρτων που έγραφαν: Πυρεία Ελληνικου Μονοπωλίου. made in Sweden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο σε όλα φίλε μου Γαβρίλη.
    Βλέπεις όμως συμβαίνει οι σημερινοί άνθρωποι να είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς και την εποχή μας. Τα θέλουν όλα και χωρίς να αγωνίζονται. Εμείς για ένα κιμμάτι ψωμί αγωνιζόμαστε όλη μέρα.
    Δεν το εύχομαι αλλά κάποια μέρα θα μετανοιώσουν για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και εγώ...
    αγαπημένα φιλαράκια μου έχετε
    δίκιο και εγώ από μικρός 10-11 χρόνων με ξυπνούσε η μάννα μου πριν πάω στο σχολείο από της 3 το πρωί να πάω στον φούρνο του χωριού να κάνω κουλούρια για 3-4 ώρες για μία 10 άρα το ένα.
    Άν έλεγα όχι έπεφτε η γνωστή και παιδαγωγική..αγία ράβδος!!!
    Γιατί αν είσαι ορφανός από τα 10.... σου έλεγαν..συγγενείς και φίλοι στο χωριό..εσύ είσαι ο ..άντρας του σπιτιού!!!!
    Τώρα αγαπητοί μου φίλοι είναι αλλιώς ...Να σκεφτείτε ότι οι νέες
    γενιές που τα ήθελαν όλα έτοιμα και χωρίς κόπο τώρα θερίζουν αυτά που έσπειραν βέβαια.
    Αλλά η ανεργία στους νέους είναι 60% τώρα λένε 51% και έχουμε επίσημα ανέργους ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες...και εμείς λέμε πάνω από δύο εκατομμύρια άνεργοι στο βασανισμένο εργατικό δυναμικό της χώρα μας!!!
    Και το ξέρουμε πολύ καλά γιατί η Ελλάδα μας μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας..
    Σας φιλώ φίλοι μου
    Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια πράγματα και κάποιες νοοτροπίες νομίζω δεν θα αλλάξουν ποτέ!
    Δυστυχώς!
    Λυπούμαι πολύ!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παύλο μου καλή σου μέρα.
    Πολύ σωστά όσα λες. Όμως απάντηση στα τόσα προβλήματα της πατρίδας μας δεν υπάρχει. Και ούτε θα δοθεί ποτέ.
    Πολύ φοβάμαι ότι η δόλια Ελλάδα θα γνωρίσει ακόμη χειρότερα.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και βέβαια αγαπητή μου Έλενα Λ.δεν θα αλλάξουν ποτέ.
    Απλούστατα διότι κανείς δεν είναι ικανός να κάμει κάτι γι΄αυτή τη δόλια πατρίδα.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή