Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Καταδικάζουμε τη βία ! ! !
.....κι΄όποιος μπορεί ας το πιστέψει.

Και μόνο το ύφος του δείχνει πόσο καταδικάζει τη βία
Με δηλώσεις του στις αθηναϊκές εφημερίδες, το πρωτοπαλλήκαρο του Μιχαλολιάκου, ο πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο Ηλίας Κασσιδιάρης, δηλώνει ότι καταδικάζει τη βία.
Το ότι το υποκείμενο αυτό έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις βίαιες και εγκληματικές πράξεις του, δεν μετράει. Φτάνει που βγαίνει με το χαρακτηριστικό του θράσος στα ΜΜΕ και καταδικάζει τη βία.

Ορκίζεται ότι μισεί τη βία
Μα ποιόν προσπαθεί να πείσει ο Κασσιδιάρης με τα τόσο εύκολα λόγια του; Τι θέλει να αποδείξει; Θέλει μήπως να πει ότι μετά την απόφαση του εισαγγελέα να μην προφυλακιστεί, ότι έχει αλλάξει τρόπους ζωής και συμπεριφοράς; Οι πράξεις του αποδυκνείουν το εντελώς αντίθετο. Με την έξοδό  του από το Δικαστικό Μέγαρο έδειξε αμέσως το μίσος που φωλιάζει μέσα τους για όλους όσους θεωρεί αντίθετους με τα χιτλερικά πιστεύω του.  Γρονθοκόπησε έναν καμεραμάν, κλώτσησε έναν δημοσιογράφο του Ρώϋτερ, χτύπησε έναν οπερατέρ με μια άγρια και εγκληματική γκριμάτσα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και ξάπλωσε στο έδαφος έναν άλλον δημοσιογράφο χρησιμοποιώντας την υπερδύναμη των...μαγνητικών κυμάτων που διαθέτει, όπως είπε ξεδιάντροπα σε εκπομπή στο διαδυκτιακό κανάλι που διαθέτει η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Φυσικά αυτά είναι ολίγα από τα πρόσφατα κατορθώματά του. Διότι αν πάμε και λίγο πίσω θα δούμε πάρα πολλά που χρειάζονται ώρες για να τα καταγράφουμε. Αποκορύφωμα του μίσους του ήταν τα χαστούκια που έριξε στην Λιάνα Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΑΝΤ1. Και προτίμησε, το παλληκαράκι,  να το σκάσει για να γλυτώσει το αυτόφορο.
Γιώργος Γερμενής ή Καιάδας. Και αυτός... καταδικάζει τη βία
Ας μην ματαιοπονεί ο Κασσιδιάρης, Με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να μας πείσει ότι καταδικάζει την βία. Απλούστατα διότι αυτός και οι όμοιοί του στη εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου, δεν είναι δυνατόν να επιζήσουν χωρίς τη βία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου