Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Διάφορα απίστευτα και ....ωραία ! ! !



Θαυμάστε τον μεγάλο αρχηγό.
Το θράσος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται Χρυσή Αυγή έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Ήρθε η ώρα πλέον η κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά και όλοι η υπεύθυνοι να μπορέσουν να δουν τα πράγματα από την πραγματική τους όψη και να αποφασίσουν να δώσουν ένα τέλος στις εγκληματικές της πράξεις πριν να είναι πολύ αργά για το λαό της χώρας αλλά και για την ίδια την τύχη της πατρίδας μας..
Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής
Τα τελευταία γεγονότα στο μνημόσυνο στον Μελιγαλά, τα έκτροπα μέσα στην αίθουσα της Βουλής, οι τραυματισμοί των αφισοκολητών του ΚΚΕ στο Πέραμα αλλά και η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, του Παύλου Φύσσα  στο Κερατσίνι από τους δολοφόνους του Μιχαλολιάκου έχει πλέον ξεπεράσει  κάθε όριο ανοχής του καθ΄ενός που σέβεται τους νόμους. Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπισθούν σαν επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια, τη δημόσια τάξη, να απομονωθούν και εν ανάγκη να τεθούν και εκτός νόμου πριν να είναι αργά για την Ελλάδα αλλά και για τον λαό της. Κύριοι υπεύθυνοι της κυβέρνησης. Δεν πάει άλλο με την Χρυσή Αυγή. Τελειώνετε.

Παραθέτω ένα γράμμα που έλαβα από τον καλό μου φίλο και εξαίρετο συνάδελφο δημοσιογράφο στη Γερμανία, Σπύρο Γκάρο. Διαβάστε.
Το σημεςίο που έγινε η στυγερή δολοφονία
Μετά από τα γεγονότα στο Πέραμα και τον Μελιγαλά έρχεται τώρα και η Αμφιάλη (Κερατσίνι) Στην Γερμανία τα τελευταία χρόνια, από την άκρα δεξιά, (Νεοναζί) είχαμε δέκα δολοφονίες. Εννέα Τούρκους και έναν Έλληνα. Τώρα αυτά αρχίζουν να συμβαίνουν και στην Ελλάδα, ακόμη πιο χειρότερα. Που θα πάμε; Η Χρυσή Αυγή αύξησε τα ποσοστά της κατά δύο μονάδες. Έχουμε συναίσθηση τι κάνουμε; Πάμε για καινούργιο Εμφύλιο; Ποιός στέκεται πίσω από αυτό το σκυλολόϊ της Χρυσής Αυγής; Ποιός τους χρηματοδοτεί και τους οπλίζει;
Νέοι άνθρωποι αφήνουν λουλούδια στον τόπο δολοφονίας
Η ανεργία αυξήθηκε στο 27% και οι άνεργοι νέοι στο 60%. Οι φόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Δεν προλαβαίνει κανείς να τους μετράει. Οι κυβερνώντες, μεταξύ αυτών και το ΠΑΣΟΚ, ρισκάρουν μια εξέγερση, η οποία θα έχει πολλά θύματα. Πάμε για τελική διάλυση. Κράτος δεν υπάρχει πλέον και γι΄αυτό θα πρέπει να περιμένουμε άσχημες εξελίξεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πολιτική θύελλα ξέσπασε στην Ελλάδα μετά από την απαράδεκτη ενέργεια του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ο οποίος κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής των Σκουριών να λυντσάρουν τον Δήμαρχό τους. 
Ο κ. Λυντσαριστής
Και τούτο διότι ο δήμαρχος εναντιώνεται στις απαιτήσεις μιας μερίδας κατοίκων οι οποίοι δεν θέλουν τη λειτουργία των χρυσορυχείων στην περιοχή τους. Πρωτοφανής η θέση του αρχηγού ενός κόμματος σε μια χώρα που όχι μόνο είναι δημοκρατική αλλά έχει γεννήσει και αυτή τούτη τη δημοκρατία. Τον Πάνο Καμμένο δεν τον απασχολεί αν η  ύπαρξη των χρυσορυχείων στις Σκουριές δίνει ψωμί σε εκατοντάδες οικογένειες. Σκοπός του είναι να προστέσει κάποιους ψήφους στο κόμμα του. Η επέμβαση του Εισαγγελέα στην ενέργεια αυτή του Καμμένου ίσως αποτρέψει και άλλους πολιτικούς να πιστεύουν ότι μας εξουσιάζουν.



1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένε Διονύση μας φίλε καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
    Συγχαρητήρια για τη δουλειά και το blog σου είμαστε
    χαρούμενοι που σε γνωρίσαμε
    και είσαι φίλος μας...
    Σε έχουμε πάντα στη σκέψη μας για
    την ποιότητα του blog σας
    Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο
    σε έχουμε επιλέξει.... επίτιμο μέλος του
    blog μας και παρακαλώ να το
    επισκεφτείς και να παραλάβεις
    το βραβείο μας
    Με εκτίμηση
    Παύλος-Μαριέτα
    Διευκρίνηση το βραβείο θα το πάρετε
    Από την πρώτη βράβευση μας που είναι
    Εδώ: http://dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr/2013/09/blog_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή