Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο χορός των αστεριών.

Τι θα γίνει μ΄αυτά τα αποβράσματα της ελληνικής κονωνίας, που μοίρα κακία τα έφερε μέσα στη Βουλή των Ελλήνων;
 
Παραλλαγή του χιτλερικού σήματος 
Στ΄αλήθεια σε χορό των αστεριών έχει εξελιχθεί η προοδευτική παρουσίαση των αλλόφρονων μελών της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Βέβαια ούτε χρυσή είναι αυτή η εγκληματική οργάνωση ούτε αυγή. Μάλλον με σκοτεινή νύχτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αυτά όλα βέβαια δεν είναι του παρόντος. 
Μετά τον Παπαδόπουλο ο Μιχαλιλιάκος θα σώσει την Ελλάδα
Σήμερα αντιμετωπίζουμε τον τρόπο με τον οποίον  ο αρχηγός αυτών των ατάκτων, ο Μιχαλολιάκος, παρουσιάζει τους αστέρες της οργάνωσής του.

Η προσωπογραφία του μίσους.
Κατ΄αρχάς είχαμε τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον τιμωρό των γυναικών, τη ζωγραφιά του μίσους, τον Κασιδιάρη. Τα έργα του γνωστά. Ένας νέος άνθρωπος που δεν γνωρίζει το χαμόγελο. Τελευταία έγινε και ιστορικός αμφισβητώντας το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Παναγιώταρος. Δεν χρειάζονται σχόλια
Δεύτερος εμφανίζεται ο επιθετικός και απειλητικός Παναγιώταρος. Και τι δεν μας έσουρε. Μέχρι με σφαγές μας απείλησε. Θα τους σφάξουμε όλους, ούρλιαζε.
Όσο κι΄αν δεν το πιστεύετε αυτό το πράμα είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Ακολουθεί ο γνωστός καλλιτέχνης της μουσικής, ο Γιώργος Γερμενής ή επί το γνωστότερον Καιάδας. Και μόνο η καλλιτεχνική φωτογραφία του τα λέει όλα. Αυτός μας παρουσίασε τις γραμματικές του γνώσεις μ΄εκείνο το θρυλικό ....εγέρθητω κατά την είσοδο του Μεγάλου Αρχηγού.
Θα σας φάω όλους. Τάδε έφη Παναγιώτης Ηλιόιπουλος
Στην συνέχεια βλέπουμε τον  Παναγιώτη Ηλιόπουλο, με τις προκλητικές απειλές του εντός της Βουλής, που έφερε τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου στη θέση να τον πετάξει έξω από την αίθουσα. Θα σας φάω όλους,  ούρλιαζε
Θα σας λυώσουμε όλους. Ο Δημήτρης Κουκούτσης
Ένα νέο φρούτο είναι ο Δημήτρης Κουκούτσης. Αυτός αρέσκεται να πατάει και να λυώνει. Θα σας πατήσουμε, απειλούσε. Θα σας λυώσουμε μέσα στη φωλιά σας.

Μιχάλης Αρβανίτης. Κοπρόσκυλα και αλήτες όλοι οι βουλευτές πλην της Χρυσής Αυγής
Τελευταία  σαν κομήτης από το στερέωμα μας προέκυψε ο ανιστόρητος βουλευτής της Αχαϊας, ο Μιχάλης Αρβανίτης ο οποίος, κυριολεκτικά αφρίζων προσπάθησε, με τις ανύπαρκτες ιστορικές του γνώσεις, να παρουσίασει το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους προπάτορές του Γερμανούς του Χίτλερ, σαν παραμύθι. Κι΄ακόμη να μας δηλώσει ότι είναι νοσταλγός της χούντας του Παπαδόπουλου και λάτρης της δικτατορίας του Μεταξά.
Και φυσικά ο χορός των αστεριών θα εξακολουθήσει αφού ο υμνητής του ναζισμού, Μιχαλολιάκος διαθέτει ακόμη αρκετά εκτρώματα στην οργάνωσή του.
Συμπερασματικά θα ήθελα να πω και να επιστήσω την προσοχή των πολιτικών της Ελλάδας, ότι αυτή η οργάνωση έχει καταντήσει τρομερά απειλητική και επικίνδυνη για τη ζωή της πατρίδας μας και του λαού της. Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά τα παρέκτροπα. Δεν είναι δυνατό μια ομάδα παρανοϊκών να θέλουν να σβύσουν από την ιστορία της πατρίδας μας το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, την Καισαριανή, το Χαϊδάρι και ένα σωρό ακόμη εγκλήματα που οι δολοφόνοι του ναζισμού διέπραξαν στην πατρίδα μας κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Ας μαζέψει τα αποβράσματα της ομάδας του ο Μιχαλολιάκος και όλοι μαζί να μεταναστεύσουν στην Γερμανία, σίγουροι ότι εκεί, η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε θα τους υποδεχτούν σαν ήρωες. Ήρωες της δεκάρας φυσικά. Η Ελλάδα μας, για κάτι τέτοια υποκείμενα δεν έχει χώρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου