Σάββατο 18 Μαΐου 2013


Χρυσή Αυγή, ντροπή και αίσχος.



Κι΄ακόμη κάτι λίγα και....ελληνικά.

Τα τελευταία έκτροπα που δημιούργησε η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή προχτές, κάνουν το γύρω του κόσμου και φυσικά ακολουθούνται από τα σχετικά όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την πατρίδα μας, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παν. Ηλιόπουλος. Δεν αγορεύει. Βρίζει χυδαία.
Τελικά αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας, που έχει μαζέψει γύρω του ο Μιχαλολιάκος κάνουν ό,τι μπορούν για να εξευτελίζουν την πατρίδα μας. Μέσα στο Κοινοβούλιο συμπεριφέρονται αισχρά, πρόστυχα και αηδιαστικά, αφήνοντας να φαντάζει στον κόσμο η ντροπή που φιλοξενεί η Ελλάδα μέσα στην αίθουσα της Βουλής. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι κυβερνώντες να καταλάβουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. 
Τελικά τα αστέρια της Χρυσής Αυγής φεύγουν από την Βουλή βρίζοντας χυδαία τους πάντες και τα πάντα.
Ας μαζέψουν αυτούς τους αλήτες και να τους στείλουν σε κάποιο ξερονήσι για να ζήσουν και αυτοί όσα ζήσαμε κι΄εμείς εκείνα τα πέτρινα χρόνια.

Αυτές οι δυό φοβερές λέξεις high Hitler, που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα της ελληνικής Βουλής από το στόμα κάποιου βουλευτή, όποιος κι΄αν ήταν αυτός, ήταν ένα φτύσιμο στο πρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι θαυμαστές του χιτλερισμού
Έχουν υποχρέωση οι υπεύθυνοι του κοινοβουλίου και θα πρέπει να βρουν αυτόν τον κύριο και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Αλλιώς ας το κλείσουν επιτέλους το...μαγαζάκι για να πάψει ο ελληνικός λαός να ντρέπεται για τους πολιτικούς του.

Κι΄ενώ τα νιάτα της Ελλάδας, το μέλλον και η ιστορία της χώρας, περνούν από τις πανελλήνιες εξετάσεις το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με την επιστράτευση των εκπαιδευτικών, προέβει σε μια ανακοίνωση.
Κώστας Τζαβάρας. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας
Απολαύστε την.
“Από τον Ιούλιο του 2012 διαπιστώσαμε ότι ουσιαστικά το Υπουργείο δεν γνώριζε ούτε πόσους ακριβώς εκπαιδευτικούς διέθετε, ούτε που βρίσκονταν όλοι, ούτε πόσες ώρες δίδασκε ο καθ΄ένας.”
Με τέτοια Υπουργεία προσπαθεί η Ελλάδα να πάει μπροστά. Και μετά μας φταίει η Τρόϊκα, μας φταίει, η Μέρκελ, μας φταίνε οι δανειστές μας. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι.

Έχουμε και το άλλο. Δύο χρόνια τώρα -μετά από απαίτηση της Τρόϊκας - συζητούν να καταργήσουν οργανισμούς που δεν χρειάζονται αλλά έχουν ιδρυθεί για να βολευτούν κάποιοι παρείσακτοι κουμπάροι, γαμπροί, κουνιάδοι, μπατζανάκηδες, ξαδέλφια, βαφτιστήρια, συμπεθέροι και όλο το σοϊ. Θαυμάστε μερικούς από αυτούς τους οργανισμούς και αν μπορείτε μαντέψτε τι χρειάζονται και τι μπορούν να κάνουν και να προσφέρουν. Έχουμε και λέμε.
Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ.
Κέντρο Μελετών Ασφαλείας.
Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών.
Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας.
Μητροπολιτικός Φορέας Ανάπλασης και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής.
Εθνικό Κέντρο Έρευνας  Πρόληψης και Θεραπείας Σακχαρώδους Διαβήτη.
Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού.
Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Δικονομικών Μελετών.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών “Θ. Κολοκοτρώνης.”
Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας.
Ινστιτούτο Νησιώτικης Πολιτικής.
Έλληνας συνταξιούχος των 400 ευρώ
Αυτοί και άλλοι πολλοί οργανισμοί, άγνωστοι στο σύνολο των Ελλήνων, φιλοξενούν μέσα τους ένα πλήθος από χαραμοφάηδες που έχουν την τύχη να έχουν εξαρτόμενες σχέσεις με πολιτικούς και ξεκοκαλίζουν το χρήμα του δημοσίου την ώρα που τα γεροντάκια, αυτά τα γεροντάκια που έδωσαν τη ζωή τους στην πατρίδα, προσπαθούν να επιβιώσουν με 400 ευρώ τον μήνα. Έχει άδικο η Τρόϊκα που ζητάει να ξηλωθούν όλα αυτά τα παράσιτα;
Θα τα ξαναπούμε φίλες και φίλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου