Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012


Νοιάζομαι – Μοιράζομαι.
Mία εκδήλωση ανθρωπιάς από το MEGA και τον Δήμο Αθηναίων.



Οι συντελεστές της μεγάλης εκδήλωσης.
Με τον τίτλο “νοιάζομαι – μοιράζομαι” το  τηλεοπτικό πρόγραμμα του Mega, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, είχε διοργανώσει την 23η του Δεκέμβρη, προπαραμονή  των Χριστουγέννων, μια εκδήλωση για την συγκέντρωση βοηθημάτων προκειμένου να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η εκδήλωση αυτή σημείωσε μιά άνευ προηγουμένου επιτυχία σε σημείο που και τα συνεργεία του Δήμου δυσκολεύονταν να μεταφέρουν τα βοηθήματα που κατέφθαναν συνεχώς.

Συγκινητική η προσφορά.
Χιλιάδες οι άνθρωποι, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από μακρυνές περιοχές της χώρας, κρατώντας στα χέρια τους ό,τι μπορούσαν να προσφέρουν, κατέφθαναν στο χώρο συγκέντρωσης, στην πλατεία Συντάγματος δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν την ευαισθησία τους  για τον συνάνθρωπό μας στις δύσκολες τούτες μέρες που περνάει ο τόπος μας. Άνθρωποι από όλες τις τάξεις πρόσφεραν όχι μόνο από το περίσσευμά τους αλλά και από αυτά που με αγάπη στέρησαν από τον εαυτό τους.

Χιλιάδες τα δέματα της αγάπης.
Ασταμάτητα κατέφθαναν οι άνθρωποι που πρόσφεραν, εκατοντάδες χιλιάδες οι σακούλες  και τα δέματα που συγκεντρώθηκαν.


Μεγάλο το παρόν των ηθοποιών.
Ένα σημαντικό παρόν οι καλλιτέχνες από όλες τις τάξεις, που όχι μόνο προσέφεραν αλλά βοήθησαν στην συλλογή των ατέλειωτων προσφορών. Επώνυμοι αλλά και απλοί, άγνωστοι. Πρόσφεραν και αυτοί ό,τι μπορούσαν αλλά το πιό σπουδαίο πήγαν εκεί, συμπαραστάθηκαν, βοήθησαν.
Έλαμψαν με την απουσία τους οι πολιτικοί. Οι πολιτικοί όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων. Ούτε ένας από αυτούς τους αλητίριους της ελληνικής βουλής δεν φάνηκε στην πλατεία Συντάγματος. Όχι για να δώσει – αυτοί δεν δίνουν ούτε το σκατό τους – αλλά, έτσι απλά σαν μια συμβολική παρουσία. Έστω και ένας από οποιοδήποτε κόμμα να πει «εδώ είμαστε κι΄εμείς»


Αυτοί ούτε που κατάλαβαν τι έγινε.
Για μια ακόμη φορά έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος μας, δεν τους ενδιαφέρει ο λαός, δεν τους ενδιαφέρει η δυστυχία της πατρίδας μας. Γι΄αυτά τα καθάρματα όλος ο κόσμος είναι η βουλευτική καρέκλα τους και ο μισθός τους. Θαυμάστε τους.
Παρήγορο ότι αυτός ο τόσο ταλαίπωρος λαός έδωσε ένα τόσο μεγάλο παρών. Είναι πολύτιμη η δύναμη που μπορεί να έχει κάποιος για να κάνει καλό. Μπράβο σε όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου