Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


Απ΄εδώ τα χρυσαυγιτάκια κι΄από εκεί τα ναζιστάκια.

Φίλες και φίλοι.
Απολαύστε μερικά χαριτωμένα που μάζεψα απ΄εδώ και απ΄εκεί.  Έτσι για να διασκεδάσουμε λιγάκι και να ξεχάσουμε Τρόϊκες, μνημόνια, επιμύκινση, λίστες, ΔΝΤ και τόσα άλλα που ταλαιπωρούν την καθημερινή μας ζωή αλλά και να προβληματιστούμε λιγάκι, καθ΄όσον το αύριον δεν φαίνεται και τόσο φωτεινό για την πατρίδα.
Εμπρός λοιπόν.....

Ο κ. Παναγιώταρος. Βουλευτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής και  αρχιστράτηγος  του νέου Εμφυλίου πολέμου.
Συνέλληνες, ετοιμαστείτε. Στ΄άρματα, στ΄άρματα. Ζωστείτε τα και οπλιστείτε. Σ΄ένα δύο χρόνια στην Ελλάδα θα έχουμε Εμφύλιο.Ταύτα εδήλωσε ο εξωχότατος, ο αξιότιμος και εντιμώτατος κύριος Παναγιώταρος, βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξή του στο ΒΒC. Μάλιστα οι κύριος αυτός προέβλεψε και τις δυνάμεις που θα είναι αντιμέτωπες. Και φυσικά στην αντίθετη πλευρά θα είναι οι αγαπημένοι του μετανάστες στην Ελλάδα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιά είναι τα οράματα, οι στόχοι και τα όνειρα αυτού του κόμματος για την πατρίδα μας.
Μάλιστα ο κύριος βουλευτής δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον κόσμο, στον οποίον απευθυνόταν η συνέντευξή του, ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι με το μέρος του κόμματός του σε ποσοστό 60%. Τ΄ακούτε κύριε Δένδια; Και τι λέτε γι΄αυτό;




Να πούμε παρεπιπτόντως ότι ο κύριος αυτός διθέτει κατάστημα πολεμικών ενθυμίων όπου κατά χιλιάδες σωρεύονται σ΄αυτό σήματα με τον αγκελωτό σταυρό του Χίτλερ, φωτογραφίες του σφαγέα της ανθρωπότητας, 




Μερικά από τα ενθύμια που προσφέρει το κατάστημα του κ. Παναγιώταρου.
γερμανικά κράνη και όπλα, ενθύμια από την χούντα του Παπαδόπουλου και πλήθος φωτογραφιών του δικτάτορα και πολλά άλλα φασιστικά αντικείμενα. Επισκεφθείτε το κατάστημα και διαλέξτε ό,τι θέλετε. Τιμές προσιτές.












Όχι. Αυτά τα κρασιά δεν τα προσφέρει το κατάστημα του κ. Παναγιώταρου, αν και πολύ θα το ήθελε να τα έχει στην κατοχή του. 


Τα μπουκάλια αυτά βρέθηκαν σ΄ένα σουπερμάρκετ, στην πόλη Garda της Βόρεια Ιταλίας από μια Αμερικανίδα τουρίστρια. Τελικά αυτό το φάντασμα δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Θου Κύριε!!!


Έχει και το ωραίο της φύλλο η χιτλερική οργάνωση. Στην φωτογραφία η...φιλόλογος κυρία Χριστίνα Σάμη, σε μια συγκέντρωση της οργάνωσης. Θαυμάστρια του βουλευτή κυρίου Γιώργου Γερμενή, γνωστού και ως....Καιάδας, η Χριστίνα, λέγεται ότι όταν τον βλέπει σε δράση του φωνάζει.
-Καιάδααααααα. Δώστα όλα. Και ο Καιάδας τα δίνει όλα.

Να λοιπόν και στην Νέα Υόρκη το φάντασμα της Χρυσής Αυγής. Παρ΄όλες τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν και παρ΄όλες τις ελπίδες που αφήσαμε τον εαυτό μας να πιστεύει, οι σύγχρονοι μελανοχίτωνες, τα ναζιστάκια του Μιχαλολιάκου, φάνηκαν και στους δρόμους της Αστόριας να μοιράζουν τα διαφημιστικά τους. Μάλιστα υποχρέωσαν, όχι και με τόσο κομψό τρόπο, κάποιον καταστηματάρχη να τα έχει στο κατάστημά του για τους πελάτες του. Όταν τον ρώτησα γιατί το δέχτηκε μου είπε.
‘Τι θέλεις; Να μου κάψουνε το μαγαζί μου;
Φρόντισαν πριν από αυτούς να φτάσει το όνομά τους και τα κατορθώματά τους. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι μας περιμένει και εδώ. Προβλέπω να γίνουμε Ραφήνα, Μεσολόγγι, Άγιος Παντελεήμονας και βάλε.

Τα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης επισκέφτηκαν μέλη  της Χρυσής  Αυγής για να κατουρήσουν ομαδικά. 
Δυστυχώς στην εδώ εμφάνιση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης δεν είναι αμέτοχη και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Οι τραμπούκοι αυτοί φωτογραφήθηκαν με τις μαύρες στολές τους μέσα στα γραφεία της Ομοσπονδίας αλλά δεν είχαν το θάρρος να δείξουν το πρόσωπό τους. Τα οπίσθιά τους μας έδειχναν. Και τούτο διότι είναι βέβαιο ότι ανάμεσά τους θα αναγνωρίζαμε και κάποιους λοχαγούςτης Ομοσπονδίας, από αυτούς, που την ημέρα της Εθνικής μας παρέλασης εδώ, φοράνε τις κορδέλες και κατεβαίνουν στην 5η λεωφόρο για να τους θαυμάσει η Ομογένεια. Μέχρι και η εγκυρότατη N.Y. Times αναφέρθηκε σ΄αυτά τα αίσχη. Όμως σ΄αυτή την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα αναφερθώ στην επόμενη ανάρτησή μου.

Ένα αντίγραφο της θεωρίας του Δαρβίνου χαιρετάει φασιστικά.
Χαιρετόντας φασιστικά ο Μιχαλολιάκος σε κάποια εκδήλωση της νεολαίας της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, ύμνησε την σημασία του ναζιστικού χαιρετισμού φωνασκόντας ότι  ο χαιρετισμός αυτός υποδηλώνει χέρια καθαρά. Έτσι λοιπόν να προτείνουμε στους πολιτικούς μας να χαιρετάνε φασιστικά όσοι έχουν χέρια καθαρά. Ίσως έτσι μάθουμε ποίοι έχουν χέρια βρώμικα. Τώρα όσο για τα χέρια Μιχαλολιάκου, Κασσιδιάρη, Παναγιώταρου, Γερμενή και πολλών άλλων ας το αφήσουμε για κάποια άλλη φορά. Salutate Romanamente  λοιπόν φώναζε  ο πρόγονός τους Μουσσολίνι.  Κρίμα γιατί γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτώβρη του ΄40. Θα μου πεις και τότε φασισμό είχαμε. Φουκαριάρα Ελλάδα.

Μέλη της Χρυσής Αυγής σε κάποια παραλία αποχαιρετούν λαθρομετανάστες που φεύγουν από την Ελλάδα.
Προτείνω να διοριστεί αρχιναύαρχος Αιγαίου ο αρχιχρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος, πρόεδρος του κόμματος και θαυμαστής του Χίτλερ. Να παραχωρηθούν πολεμικά σκάφη τα οποία θα επανδρώσουν τα ναζιστάκια του και θα αρμενίζουν πάνω - κάτω στο Αιγαίο εμποδίζοντας της είσοδο λαθρομεταναστών. Έτσι και από Χρυσή Αυγή θα απαλλαγούμε και από λαθρομετανάστες θα ησυχάσουμε.

Θα τα ξαναπούμε φίλες και φίλοι. Έτσι για να περνάει η ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου